Kundereferencer

 
 

Bæredygtighedsrapport:
 

Udtalelse fra Plankoa ApS (producent af plankeborde til det danske marked)
 

”Super flot rapport du har udarbejdet. Mange gode ideer og tanker vi kan bruge i vores markedsføring samt muligheder for at optimere hele processen for at gøre Plankoa mere bæredygtig.

Tusinde tak for al din hjælp, det har virkelig været spændende at se Plankoa fra en anden side end kun forretning.

Vi vil til enhver tid anbefale dig til alle venner og samarbejdspartnere, der i fremtiden ønsker en grønnere profil.

 

Du har været meget ambitiøs og dybdegående hele vejen igennem, stort tak.”
 

Mvh. Oliver Merkur Sørensen,
Indehaver af www.plankoa.dk

Bæredygtighedsrapport:
 

Udtalelse fra SUND FORLUFT (producent af elektronisk enhed til måling af CO2 niveauet i indeklimaet)

”Vi hos SUND FORLUFT i gennem væksthuset Rosendal og Co har fået udarbejdet en bæredygtighedsrapport af Bettina Dyhr Thomsen, som er selvstændig Miljørådgiver i BDT-MiljøRådgivning ApS.

Det var vi valgt at gøre, da vi har svært ved at overskue FN’s 17 verdensmål og sætte konkrete handlinger for vores virksomhed med henblik på målene.

Bettina har været meget behjælpelig med at oplyse os om relevante verdensmål for SUND FORLUFT, givet os et bedre indblik i nuværende bæredygtighedsindsatser, og har ikke mindst været behjælpelig med at lokalisere og konkretisere potentielle bæredygtighedsindsatser.

Takket være Bettina, står vi nu med konkrete mål og handlinger for virksomhedens bæredygtighedsindsatser.”

Kristoffer Jensen, CEO & co-founder

SUND FORLUFT

 
Cph_Business_Hillerød.jpg

Affaldsanalyse:

Udtalelse fra Cphbusiness Campus Søerne, København


"Jeg har med stor fornøjelse haft et samarbejde med Miljørådgiver Bettina Dyhr Thomsen fra Firmaet BDT MiljøRådgivning ApS. Bettina Dyhr Thomsen har udarbejdet en konkret og præcis affaldsanalyse på Cphbusiness, afdeling Nansensgade 19.

 

Det overblik som affaldsanalysen skabte gav mig et klart billede af omkostningerne ved afdelingens affaldshåndtering og muligheden for en miljømæssig optimering.

 

På baggrund af analysen kan jeg nu mere målrettet både arbejde med en grønnere affaldshåndtering og samtidig tjene penge på en mere begavet affaldsorganisering.
 
Jeg vil give Bettina Dyhr Thomsen de bedste anbefalinger og jeg er overbevist om, at Betinna Dyhr Thomsen vil gøre den samme gode indsats i hvilken som helst virksomhed der søger hjælp til en effektiv grøn og økonomisk affaldshåndtering."         
 

Dennis Schultz
Service- og indkøbschef

 
Cph_Business_Hillerød.jpg

Affaldsanalyse:

Udtalelse - affaldsanalyse på Cphbusiness Campus Hillerød:


"BDT-MiljøRådgivning ApS har lavet en fin og grundig affaldsanalyse af Cphbusiness Hillerøds affaldshåndtering og identificeret flere forbedringer både i forhold til kildesortering af affaldet og specielt ift. potentielle økonomiske besparelser. Dette arbejde har mundet ud i en velstruktureret og gennemarbejdet rapport, der har givet brugbare input til forbedringer af stedets affaldshåndtering inkl. hvor der kan være opmærksomheder i forhold til aftaler med brugte affaldsleverandører"

Kasper Dirckinck-Holmfeld

Lektor, Cphbusiness